0882 026 903
Безплатна доставка

за всички продукти

Начини на плащане

 

 

 

Наложен платеж

 

След получаване на Вашата поръчка заплащате дължимата сума на куриера. В тази сума са включени стойността на поръчаните продукти, цената за доставка и таксата на куриерската фирма за наложен платеж.

 

 

 

 

Кредитна или дебитна карта

 

Ако изберете начин на плащане "Кредитна или дебитна карта", системата автоматично ще Ви пренасочи към сайта на Борика, където бързо, лесно и сигурно  да въведете необходимите данни от Вашата банкова карта и да потвърдите плащането.

 

 

 

 

Плащане по банков път

 

Име на банка: ОББ АД

Име на бенефициент: МГ КОМПЮТЪРС ЕООД

IBAN: BG78UBBS80021099181611

SWIFT: UBBSBGSF

Като основание за плащане се попълва номера на поръчката!

 

 

 

 

ePay

 

За да извършите такъв вид плащане е необходимо да бъдете регистрирани в системата на ePay. Преди финализиране на поръчката избирате начин на плащане "ePay". След това ще бъдете автоматично пренасочени към сайта на еPay, където да въведете необходимите данни и да извършите плащането.

 

 

 

 

EasyPay

 

След финализиране на поръчката се визуализира уникален 10-цифрен код, който се генерира автоматично от системата на EasyPay. За Ваше удобство, същият ще бъде изпратен и на посочения в поръчката e-mail адрес. Плащането извършвате в удобен за Вас клон на EasyPay, като за основание за плащане посочвате Вашия код.

 
За да направи посещенията Ви на уебстраницата възможно най-функционални, mgcomputers.bg използва бисквитки.