Начини на плащане

Плащане В брой

В брой може да заплатите във всеки наш офис.
В брой се осъществява и плащането при онлайн поръчка, когато е избран начин на получаване: Плащане с наложен платеж. Сумата се заплаща на куриера след проверка на получената стока.

Плащане по банков път

Може да заплатите избраните продукти по банков път. Ако посетите наш офис ще Ви бъде издадена проформа фактура по която може да осъществите банковия превод. Може да получите проформа фактура и по имейл, ако нямате възможност да ни посетите. Получаването на стоката се осъществява след отразяване на банковия превод в нашата сметка или при предоставяне на платежно нареждане от страна на клиента.

За сега плащането по банков път през сайта не е възможно !

За основание напишете номера на поръчката.
Поръчаната стока ще бъде изпратена след отразяване на парите по нашата сметка или изпращане на имейл с платежно нареждане на sales@mgcomputers.bg

Покупка на изплащане – стоков кредит

Всички стоки над 150лв могат да бъдат закупени на изплащане чрез стоков кредит.

Онлайн, клиента може да закупи стока на кредит само чрез TBI Bank. Процедурата по кандидатстването е обяснена в отделна секция, която може да видите тук !

Ако клиентът посети наш офис, той може да избере между 2 кредитоотпускащи компании: Unicredit Consumer Financing и TBI Bank. Кандидатстването става при посещение на наш офис. Необходимо е единствено кандидатстващото лице да носи личната си карта. При одобрение клиентът може да вземе веднага продуктът, за който кандидатства.