Гаранция за качество

ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО

Онлайн магазинът за употребявана компютърна техника на МГ Компютърс ви предлага богата гама от лаптопи втора ръка, компютри втора ръка, принтери и употребявани монитори. Техниката е внос предимно от държави от Европейския съюз – главно от Германия. Качеството на техниката е на най-високо ниво и спокойно може да се класифицира като бизнес клас, гарантирано от най-големите марки в сферата на компютрите и лаптопите – като IBM / Lenovo, Dell, HP и т.н.
За да сме сигурни, че предоставяме на клиентите си наистина надеждни продукти следваме стриктна процедура по контрол на качеството. Всички лаптопи и компютри втора употреба биват внимателно прегледани, почистени и минават редица тестове преди да бъдат пуснати в продажба.

Външният вид на продукта също е от значение за нас. За това повечето предлагани лаптопи втора ръка имат минимални следи от употреба, а има и продукти, които буквално изглеждат като нови (за това може да се уверите от приложените реални снимки).

Стандартната гаранция, която даваме за техниката е 6 месеца, като предлагаме и пълно след гаранционно обслужване. Голяма част от предлаганите от нас лаптопи втора употреба и компютри втора ръка имат дълъг живот и след изтичане на гаранцията. Така че може да бъдете спокойни, че закупуването на употребявана компютърна техника е разумно решение, което спестява пари и в същото време е надеждно.